Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Kasta sten i Glashus

Publicerad 2012-01-02 21:22:44 i Allmänt,

Just nu går det inte så bra för oss Socialdemokrater i alla fall om man lyssnar av alla väljarundersökningar.
Det finns lite blandad kritik om allt möjligt, ibland är det relevant och ibland saknar vederbörande fakta och efter lite samtal brukar då kritiken tänka i andra banor.
Utöver detta så pågår rosornas krig och undertecknad skäms å alla de i ledande ställning som tänker mer på sitt eget EGO än på partiet väl och ve.

När Ylva Johansson nu går ut och tufft kritiserar Håkan Juholt så blir det som att kasta sten i glashus,för efter denna höst så är det inte mer intern kritik från folk i ledande ställning som behövs utan en enad front för en politik som utjämnar klyftor och det har vi socialdemokrater, men vem ser eller hör det när all kraft går åt till att klaga på någon annan. ” Typ det var inte jag som gjorde att vi har dåliga siffror”.

Funderar lite ett varv till och tänker Ylva du som har fått förtroendet att vara gruppledare i Arbetsmarknadsutskottet ett utav våra hjärtefrågor
HUR väl har vi lyckats i arbetsmarknadspolitiken ? Tänker att vi hade ett jobbrådslag, där kom vi fram till bra förslag på jobbpolitik är det på agendan kan man undra så att våra väljare vet vad vi vill.

Tänker att alla förtroendevalda runt om i vårt land känner nog att det är lätt att tappa sugen när företrädare på hög nivå inte kan underordna sig demokratiska beslut. Vår partikongress har enhälligt valt partiledare, det var inga förslag på motkandidater ,då är det  beslutet som gäller.

 Nu kastade kanske även undertecknad en sten , men är så förb….. så vissa tankar måste få utlopp.

 Credit till Mats Johansson i Blekinge som säger sanningen.

Nu åter till att sätta högsta prioritet på att föra ut vår politik för en bättre vardag för alla inte bara några. Carina

Kommentarer

Postat av: Arne Roland

Publicerad 2012-01-04 14:30:28

Håller helt med, det Östros, Ylva Johansson och några till ägnat sig åt skadar partiet och ger media tillfälle att hålla drevet igång. Flera jag talat med tycker detsamma.

Hälsningar från en "gräsrot" i Tingsryds kommun.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela