Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Gått över gränsen

Publicerad 2012-01-20 07:26:04 i Allmänt,

Kan bara konstatera att media gått över gränsen i sin jakt på Juholt. Det blir som med Mona jagandet får orimliga propposioner. Enligt vad undertecknad uppfattar så är det allt fler medborgare som undrar Varför denna jakt.

Naturligtvis för klavertrampet i måndags, men inte ens det ,är motiverat detta uppbåd. Jag har genom åren hört både ministrar och partiledare inte alltid vara helt korrekta i sin argumnetering, men inte har de blivit granskade för det på detta sett. Hör också i kammaren hur ministrar gör påståenden om vår politik som inte är sanna.
Så det verkar som om att det är skillnad, beroende på från vilket parti man kommer.

En förklaring eller fundering som undertecknad har är att Håkan är farlig ( precis som vår politik ,då den utjämnar klyftor) han är en oerhört bra talare skulle nästan säga agitator. De andra partiledarena inklusive statsministern är bleka i jämförelse, klart han är farlig och svår att vinna över när det gäller ordets makt.

Då kan det vara enklare att sakta men säkert mala ner, mala sönder.
Tänker också lite utifrån måndagens klavertramp, hur lätt är det inte att inte kunna tänka klart när man är stressad, vilket man nog är när man är Sveriges mest jagade man.

som om inte allt detta skulle räcka så finns det medlemmar i vårt parti, mest runt Stockholm som inte verkar ha annat att göra än att tänka på sitt eget ego och ev tillkortakommande.

Enda sättet att ro skutan i land nu är att vi håller ihop och slutar prata sk...t om varandra. Att vi sätter socialdemokratisk politik främst. För medens detta mediedrev och rosornas krig pågår
blir barn utkastade från sina boende,medborgare lever på svältgränsen,rika får köpa offentliga verksamheter till lågpris osv. Solidaritet och rättning i leden bör vara honnörsord. Carina

Kommentarer

Postat av: Bengt-Olof Holmberg.

Publicerad 2012-01-21 13:31:59

Hej Carina!



Du gör det lite för lätt för dig när du säger att det är media som smutskastar Håkan.Jag är förvånad över dina argument i ovanstående artikel. Då är min fråga. Är alla de påstående om hans "klavertramp" sedan han blev ordförande inte sanna? Tror du inte att vi väljare kan urskilja vad som är rumsrent inom partiet? Varför flyr alla de sympatisörer (enligt mätningar Ca:23% kvar) partiet. Tror du fullt och fast att dom kommer tillbaka och röstar på sossarna nästa val om Håkan sitter kvar,då är det illa med din bedömning. Jag vill inget hellre än att sossarna ska komma tillbaka men det går inte med Håkan som ledare.



Med hälsningar Bengt-olof i Hovmantorp

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela