Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Vilken kväll

Publicerad 2012-04-14 07:29:12 i Allmänt,

Terrin på rökt och gravad öring med ramlök,löjrom. Krispig smålänsk fläsksida med mukeltartelette osv allt detta tillagat av årets kock Klas Lindberg uppvuxen i Åseda och naturligtvis deras stolhet. ( i konkurrens med Peter Ljung) anledningen till att denna läckra måltid serverades och undertecknad fick förmånen att avnjuta den var att Smålands akademin var i Uppvidnge. Att vid måltiden småprata med vår biskop och författare Tomas Arvidsson gör spännande intryck och nya läsupplevelser inför framtiden känns det som. Därtill att få samtala med Margareta Strömstedt en av mina favoriter ger kulturellt mersmak. Att höra Erika Lagerbielke berätta om glas och design är spännande men också ger hopp om framtiden då hon okcås fått ett specialuppdrag.
Stefan Edman som är och varit en stark röst i miljöfrågorna och som jag jobbat ihop med i Naturvårdsverketsstyrelse var ett kärt återsende. Övriga från akademin som var på plats var 

Elisabeth Hjortvik,Birgit Carlsten,Ingrid Nettervik, Magnus Gustavsson,Odd Zschjedrich,Lars-Åke Engblom och Lennart Johansson.

Utöver denna fantstiska kväll i Åseda gick Alstermo Handsbollslag åter upp i allsvenskan GRATTIS och känns som vi är rätt så bra här i Uppvidnge.

Måste nu hasta då papper ska plockas ihop för att straxt blir det avfärd till Alvesta och S-kvinnors årskonferens.Carina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela