Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

I balans

Publicerad 2012-04-05 22:09:57 i Allmänt,

Borde egentligen skriva om mina två skriftliga frågor och svar men väntar lite med politiken. Känner att med två och en halv dag med ganska hårt kroppsarbete att bygga ny större trädgårdsdamm så har det blivit tid till att reflektera. Att ha tid till det ger balans både till politiken men även till livet. Att få eller rättare sagt ta sig tid att reflektera är något som sällan ges tid till i politiken tyvärr.

Att få tid att fundera över saker som sker i samhället och inte bara reagera är bra, men att också få tid till att fundera över nästa steg eller visionerna om framtiden och dess behov är nödvändigt, men allt för sällan ges denna möjlighet för en politiker på heltid. Bara att erkänna eller rättare sagt så ser almanackan ut och så prioriterar vi politiker. Vi vill och ska alltid stå till förfogande.

Just denna vecka hade undertecknad beslutat att investera och bygga en ny större trädgårdsdamm.
(hade tänkt redan förra året men då kom sjukdom i familjen att påverka så det fick skjutas upp)

Därtill kom barn och barnbarn hem vilket ger perspektiv. ( och god hjälp) Att ena stunden jobba hårt med att bygga underlag till sten och i nästa föra samtal med ett barn på 21 månader skapar stimulans.

Kan med detta bara konstatera till alla livet och familjen måste ibland få sin tid, jobbet sin ,vi behöver båda för välbefinnande. Carina



PS) pressmeddelande om min skriftiliga frågor kommer (DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela