Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Försvunnen eller stulen ?

Publicerad 2012-08-13 10:42:42 i Allmänt,

Förra helgen var vi på Whippetrace i Norrköping. Det var hur kul som helst bortsätt ifrån att vår hyggligt fina kamera (kostar över 3000 i inköp ) försvann mellan semifinalen och finalen. Har sökt igenom bilen två gånger, tänker det kan finns något lite skrymsle den kan ligga i. Gått igenom allt vi hade med samt alla fcikor.
Ringt ordförande i Norrköpingsföreningen, som i sin tur kontaktat brukshundsklubben, då det var där vi var på tävlingen. Lagt ut efterlysning på Whippetsrace hemsida. Tyvärr inget napp någon stans.

Funderar fast vill inte tro någon gått med berått mod till vår bil och tagit kameran ( om varför tog de då inte plånbok och annat som också låg där) Om undertecknad glömde den på något bord under tävlingen blev stundens invigelse för frestande för någon ! Nä vill inte tänka så heller , MEN borta är den.

Att kameran är borta i sig är inte hela välden, den går att ersätta och vi har en bra kamera till samt bra kamera i telefonen. Men de ca 50-talet bilder vi tog på vår släktträff är oersättliga. Vi tog bilder på var och en när de kom typ som i kändisreportage.

Kan fortfarande inte ge upp hoppet ,tänker den kanske ligger någon stans där jag inte letat .................... Carina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela