Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Vem bryr sig !

Publicerad 2011-10-31 07:48:06 i Allmänt,

I eftermiddag har undertecknad varit i Kosta, fikat och skulle köpa en julklapp. Inne i samhället låg det en katt ihjälskörd. Alltid lika trist,någon har mist ett husdjur, en familjemedlem. Katten bara låg där mitt i körbanan ingen hade stannat och kollat så den var död eller flyttat den så den inte blev påkörd ytterligare en gång.

 Stannade kollade att den var död, knackade på i två hus,tänkte man känner väl igen om det är grannes katt eller om nu var deras egen. Ingen hemma i något av husen.

 Funderade vad gör man nu, kom fram till finns inte mycket att göra, flyttade undan katten, la den så att förhoppningsvis ägaren kan hitta den.

 Under tiden undertecknad knackade dörr osv körde det nog förbi tio bilar ingen stannade…..

 Undrar har vi slutat bry oss, om varandra ? Kom att tänka på att chefen för SOS Alarm berättade att det händer att folk ringer112 om olyckor och när man ställer följdfrågor om hur pass skadad personerna är eller hur många osv. Så visar det sig att man har inte tagit sig tid att stanna och titta efter. Hur kan det bli så kan man undra.Carina

ps) Detta skulle varit utlagt igår,men då det är så dålig motagning trådlöst i Lenhovda kunde inte undertecknad lkomma in på internet(ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela