Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Mycket som snurrar runt

Publicerad 2011-10-26 11:29:46 i Allmänt,

Just nu är det mycket som snurrar runt i tankarna.

En make med diskbråck som knappt kan förflytta sig och med en värk som gör att han mår på ett sätt som är svårt att beskriva i ord.

 

Detta påverkar psykiskt som närstående , MEN man måste vara stark och livet är på nöd och lust, just nu är det mest en nödperiod.

 

Demokratin föds nu i Tunisien , fantastiskt vilken självkänsla de måste ha , blir lite glad i själen när jag tänker på det och att nu börjar folkets rätt till inflytande.

 

Hackers på nätet , hur kan vi vara så sårbara

 

Fler unga kvinnor drömmer om att bli hemmafruar ……… Hur tänker de kan man undra eller är det bara drömmar. Att vara fri på riktigt är för mig att vara självförsörjande och inte stå i beroendeställning till en make.

 

Att regeringen ev ska flytta miljöprövnings ärendena från länsstyrelsen i Kronoberg och det blir en allt mer centralisering gör mig urförb……. Får bli en interpellation

 

Radio Kronoberg har gjort en undersökning har de rapporterat om ang  annonser som erbjuder hushållsarbete , trädgårdstjänster osv en del av dem hade verken f-skattsedel eller organisationsnummer. Får nog bli en IP på det också.

 

Förövrigt så är moderaterna ute och försöker skriva om historien, tidigare har de kopierat oss och vår retorik nu säger de att de jobbat för allmän rösträtt , ändock röstade de NEJ när beslutet togs i riksdagen. Carina

Kommentarer

Postat av: Frida och Alexandra Attentioncrew

Publicerad 2011-10-26 12:28:51

Massor med kärlek till din blogg, bless up! // AttentionCrew ♥



Svara gärna men inte "Sv: tack" det ser så billigt ut. Love from Frida and Alex.

Postat av: Carina

Publicerad 2011-10-31 14:26:11

Tack, hoppas ni vill läsa lite av mina tankar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela