Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Fritt fall eller Iskall

Publicerad 2011-10-13 22:57:46 i Allmänt,

Just nu känns det som man ville köra huvudet i sanden och bara vänta tills orkanen bedarrat, inte för jag räds att möta styrkan i vinden utan för vilket är den rätta vägen.

Vi kan inte ha en statministerkandidat som har fått fel ersättning för boendet i Stockholm säger många ,Ja det är lätt att hålla med om , men samtidigt om  man begått ett fel ska man då inte få en andra chans.

Samtidigt tänker jag att Sveriges statminister har köpt illegal arbetskraft och finansministern svart städhjälp är inte det en medveten handling. Kan inte minnas jag hört dem vid något tillfälle säga att de ska göra rätt för sig till de personer de har utnyttjat. Men det är väl skillnad på vilka krav vi/ samhället  har på en Socialdemokratisk statsminister och en moderat.

Funderar lite på reseräkningarna, kommer fram till att det är klantigt men är det gjort med uppsåt eller är det det mänskliga faktorn som felat ! Förövrigt varför har inte riksdagens tjänstemän som granskar våra reseräkningar sett detta ?

Tänker att de som nu kräver Håkans avgång VARFÖR så bråttom, ska vi inte invänta förundersökningen, eller finns det andra krafter bakom. Att vara iskall och våga invänta tills orkanen börjar bedarra kan också vara en styrka och leda tills att man klarar med ökad kraft att städa upp efter vindarnas förödelse.

Till alla de som läcker ut diverse saker till  media där en hel del faktiskt inte är sannt eller att sanningen har förvanskat så det med stor sannolikhet passaren en själv och skadar den man vill komma åt.
Hur tänker NI sannolikt på ert eget ego eller hämnd.

Men just nu tänker undertecknad HUR mår en Håkan och hans familj. Att valsa runt som första nyhet på ett såpass negativt sätt gör med stor sannolikhet att man inte sover så bra på natten och att tankarna gnager kanske också tårarna rinner. Hur orkar man och hur länge. 

Enade vi står , söndrande vi falla är ett mantra från 1800-talet, vågar påstå att i dessa moderna tider 100 år senare håller det fortfarande ,för det är det som håller på att hända just nu mitt framför ögenon på oss.

Främsta orsak är inte partiledarens slarv och blunder utan alla egon. Därav är socialdemokratiska partiet just nu i fritt fall känns det som.

Kommentarer

Postat av: Arne Roland

Publicerad 2011-10-31 17:42:50

Bo Malmberg har skrivit om Juholts lägenhetsersättningar och han menar att Aftonbladet har kommit med en del felaktiga uppgifter.



http://bomelkermalmberg.blogspot.com/2011/10/aftobladet-forfalskade-hyresregler.html?showComment=1318984622670#comment-c1862504064861206969

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela