Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Att våga på två sätt

Publicerad 2011-05-26 19:54:56 i Allmänt,

Att våga driva företag på landsbygden är naturligtvis en utmaning. Att driva Spa med visionen ekologisk är naturligtvis ännu tuffare, men ligger nog helt rätt i tiden. Är stor beundrare över alla de som vågar och känner att de har mycket mod men också tålamod med sina drömmar.

Tänker  på att om man vill göra en investering i att bygga en fastighet för övernattning till

Kunder så är kostnaden lika hög ute på landsbygden som den är i staden. För landsbygdsföretaget som önskar en offert av byggföretaget oavsett vad det ligger har samma omkostnad. Undertecknad är självklart för marknadsekonomi, men ibland måste vi fundera över om alla har samma förutsättningar.

 

Idag har jag också haft  förmånen att få träffa organisationen Våga va. Vilket jobb de gör med små medel. Känner stor beundran för alla de som finns där. För er som vill veta mer gå in på deras hemsida www.vagava.nu

 

Utdrag från den här nedan

 


Välkommen till VågaVa
VågaVa är en verksamhet som finns i Ljungby, Halmstad och på Internet. Vi erbjuder ett alternativ åt människor som vill sluta med sitt missbruk. Under parollen "inga pekpinnar" och genom att lägga fokus på våra egna erfarenheter, kan vi erbjuda en mötesplats präglad av gemenskap och förståelse både för missbrukaren och de anhöriga runt missbrukaren. Vi anser att missbruk är en familjesjukdom som drabbar hela familjen och alla andra närstående, hos oss är givetvis alla lika välkommna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela