Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Lite av varje om veckan

Publicerad 2010-05-24 20:39:25 i Allmänt,

En ny arbetsvecka som innehåller diverse olika saker utöver sedvanligt utskottsarbete.

Har i morgon tisdag två interpellationer  en med rubriken Granskningskommission inom rättsväsendet för hantering av våldtäktsanmälningar. Det är justitieministern som kommer att debattera det med mig i kammaren. Lite senare ska jag debattera med arbetsmarknadsministern om Åtgärder för utbildning och jobb till unga människor.

På kvällen har HelgaS en aktivitet.

På onsdag har vi regionmöte och kommer då att prata särskilt om infrastrukturen och de förslag som ligger på riksdagens bord men även det som är våra förslag.

 

På kvällen är det  två aktiviteter som man får väl klona sig dels inbjudan till en röd-grön träff med kvinnor från våra tre partier och sen ska vi också till LO och träffa Vanja.

 

Under torsdagen är det ett seminarium om våldtäkt och dess offer som undertecknad ska försöka gå på en kort stund då det sedan kolliderar med förmöte inför Cosac för att sedan skynda till en debatt jag ska medverka i som Nyföretagarcentrum Job and society arrangerar.

 

På fredag är det EU nämnd och därefter hemresa för att på lördag seneftermiddag styra kosan mot Köpenhamn för resa till Madrid på söndagsmorgonen (avresa 08.35) för att delta på Cosac. Kommer tillbaka på tisdag. Kan bli ett spännande möte på många sätt med tanke på den oro som finns i eu ang ekonomin och evrons låga kurs. Carina

Kommentarer

Postat av: MFC

Publicerad 2010-05-25 10:43:56

Valutakrisen har inletts. Inta era platser, föreställningen börjar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela