Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Kritiska och bortskämda

Publicerad 2010-02-25 12:11:02 i Allmänt,

Nu snöar det igen, visst är vi många som känner en viss frustration av detta ständiga snöande som i sin tur innebär förseningar med tåg flyg bilkörning osv. visst är det jobbigt att skotta och promenera i all snö.


Visst ska vi vara kritiska när tågen inte går eller kommer i tid tror också att de flesta av oss förstår att resande under oväder gör att det blir förseningar och att tåg och flyg ställs in. Samtidigt är det tydligt att det går att göra förbättringar vad gäller tåg , snö och kyla vilket naturligtvis måste göras. Frågan är vi berädda att betala prislappen.
Blir naturligtvis upprörd när jag hör att SJ inte har RÅD att ta in tågen för avisning för att Jernhusen tar hutlöst betalt, något måste vara fel i systemet, möjligtvis att det är allt marknadstänkande och bolagisering som allt för många tror är frälsningen på allt.

Tänker också att alla de som nu jobbar nästa dynget runt för att alla vi arga resenärer ska komma fram,de som skottar snö överalt och enligt rappoter får skäll ,finger till och med stryk hur bortskämda är vi egentligen tror vi att det är deras fel,eller vilka friheter tror man att man som enskild individ har. Nä en skärpning behövs hos dem utifrån att vi alla utför en uppgift i samhällsskedjdan för att den ska fungera. Oväder och naturens makter kan vi aldrig styra.

Ska nu hasta iväg för att prata om vår politik för valseger hos IF Metall. Carina

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela