Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Glas

Publicerad 2009-02-20 11:51:52 i Allmänt,

Glas en favorit

Att använda glas i sin vardag är för mig en självklarhet. Glas är inte bara något att dricka ur utan också ett konstföremål såväl som ett smycke eller en mattallrik. Carina

Kommentarer

Postat av: MFC

Publicerad 2009-02-20 13:00:56

Håller med, glas fyller en oerhört viktig funktion på alla sätt. Glas är viktigt både som en funktion men också som något med betydelse på andra sätt.



Jag är själv lite kluven. Vill nästan inte lägga någon värdering i detta men jag är bara rädd att våra skattekronor inte ska räcka till välfärden när den här krisen blommar ut på allvar. Vi är redan i ett mycket allvarligt läge och missförstå mig rätt glaset ger jobb o välfärd på sitt sätt och mycket mycket annat men i avvägningen mot prioriteringarna som måste göras på andra håll så vet jag ej om det kostar mer än det ger så att säga. Därmed inte sagt att nuvarande regeringen prioriterar rätt. Tycker dom har sabbat välfärdssystemet på många sätt och nu slår det helt fel när så många blir arbetslösa och just därför så ser det ju mörkt ut. Som jag skrivit tidigare så säljer riksbanken ut sitt guld under en 5-års period o säger sig fortsätta för att bli av med "risken", men vilken risk? Guld är valuta inom en mycket snar framtid. Man byter guld mot pengar som snart har mindre betydelse.



Som sagt, mycket mycket orolig för framtiden. Jag har skrivit om detta på min blogg men börjar snart ångra att jag satt mig in i detta så mycket som jag gjort. Med den vetskapen jag har så hoppas jag att allt detta snart vänder men jag ser faktiskt inget slut förrän efter en global devalvering där man på något sätt "nollställt" de kreditskulder som äter upp bankernas tillgångar.



Må väl!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela