Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Kalle är livrädd ,förbjud raketer

Publicerad 2008-12-29 20:56:49 i Allmänt,

None Vår Parson Terrier Kalle är just nu livrädd.Denna ganska tuffa sora hund i en liten kropp vet inte vart han ska ta vägen av rädsla.Han skakar, darrar ,hjärtat slår så hårt så man undrar när man håller i honom hur fort det klarar. Han står i ett hörn och gräver med sina tassar.Det är som om han hade ångest.
Varför jo för att vi mäniskor eller rättare sakt några har stor behov av att skjuta smällare.Idag är det tredje dagen det håller på och det är inte de aldra största som avskjuts nu. Förövrigt så avskjuts de relativt tidiget på kvällarna också så man kan fundera över åldern på de som skjuter.

Jag är beredd att lagstifta och förbjuda allmänheten att skjuta raketer. Om det endast vore runt tolvslaget på nyår,och kring påsk och valborg det sköts skulle det väl gå an då är det under en kort tid på någon halvtimme men som det är nu dagligen så frästar det på psyket på husdjuren.Det är inte bra för någon att gå med ständig rädsla under en längre tid.Carina

Kommentarer

Postat av: MFC

Publicerad 2008-12-30 19:21:58

Förbjud det! Ser inte problemet med ett förbud. Man får inte gå omkring med kniv eller skjutvapen. Varför ska man då EN GÅNG OM ÅRET få gå omkring med tillräcklig explosivt material för att döda en människa flera gånger om.



Ser faktiskt inte varför det inte redan är förbud på det. Finns absolut ingen anledning för folk att gå omkring med smällare o raketer.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela