Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Fp vad vet de om bostader !

Publicerad 2007-09-09 21:18:43 i Allmänt,

Hörde på nyheterna folpartiets nye partiledare och hur han i sitt första tal pratde  om rätten att äga sin bostad.Att Mona Sahlin och Göran Persson ägder sina bostäder precis som Maritha Ulvskog äger sin bostadsrätt.
Tänk så lite han vet om möjligheten att äga sin  bostadsrätt.Man äger aldrig en bostadsrätt det är föreningen som är ägare.tänkte då när en partiledare kan göra en sådan dundertabbe redan från start och visa på okunskap så visar det också om hur lite de känner för alla de som inte har någon möjlighet av någon anledning att köpa sin bostad.För oss sossar är det inte ful att äga men det är inte heller det viktigaste,det viktigaste är att ha möjlighet till inflytande.Carina

Kommentarer

Postat av: L-O Kjerstadius

Publicerad 2007-09-10 17:37:27

Hej Carina! Jag vet inte vem du är, men är du riksdagsledamot så bör du ju känna till det här med bostadsrätt - som man mycket riktigt äger. När man bor i bostadsrätt äger man två saker - rätten till sin bostad (det hörs ju på namnet) plus en andel i hela fastigheten via sitt medlemskap i föreningen. Det man INTE äger däremot, är själva lägenheten som mycket riktigt tillhör föreningen.
Men att som du gör påstå att man inte äger något när man bor i bostadsrätt är helt fel. Tag gärna reda på fakta innan Du ska leverera kritik- oavsett vem den riktar sig till.
Mvh L-O Kjerstadius/red/ bofakta

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela