Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Persson var bra

Publicerad 2006-09-06 22:54:36 i Allmänt,

Göran Persson var bra i TV4 :s ,Duellen (dumt namn förresten,det handlar om männsikors vardag inte något underhållning)
Göran pekade mycket tydligt på att det är två helt skilda samhälsbyggen mellan oss och moderaterna.
Vi vill fortsätta bygga enligt arbetslinjen och med generella lösningar där alla är med. Medans moderaterna(det är samma moderater idag som innan alliansen började bada i balja) vill bygga sitt samhälle på att individen själv finner sina lösningar.

Och där kan jag bara konstatera att i ett samhälle där den enskilde själv ska finna sina lösningar där kommer inte alla med. Där kommer storleken på plånboken och gener vad gäller te.x sjukdommar att påverka och även avgöra vilka försäkringar du som enskild får lösa. Exempelvis sjukförsäkring. Carina

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2006-09-06 23:44:52

Hallå,

Var persson bra, vill persson att alla sakll med. Socialpampen person är som en gammal 40-50 tals direktör som bara bryr sig om sig själv! Han skiter vill bara hålla små folket på mattan. Att ni inte lärer att man måste få välja själv här i livet. Varför skall vissa få ersättning och samtidigt jobba svart, å¨andra jobba stenhårt å knappt betalt. Jo för att Persson har byggt ett bidrags sammhälle som han skall kunna styr med sin hand. Vill han att ni går höger så följer ni med!

Gör dig själv en tjänst, tänk på dig själv skapa din egen framtid, planera för dig å jobba inte för persson!

Postat av: Lisa

Publicerad 2006-09-13 10:53:32

Uttrycket "alla ska med" är ett hån idag. Vi är många som fallit utanför försäkringssystemen och hamnat mellan stolarna och lever på nästan ingenting. Ni vill höja akassan för dom som tjänar mest, medan ni samtidigt slänger ut en del och då är det inte för att vi gjort något fel utan vi ska bidra till att hålla nere arbetslöshetssiffrorna. Är det rättvis fördelningspolitik?
/Lena

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela