Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

20 cm

Publicerad 2006-03-03 18:52:23 i Allmänt,

Tror det har  kommit 20 cm snö till i natt. Hopplöst skottande och sopande av bil. Men det är väl mest en massa välfärdsgnäll,vi har det rätt bra här i Sverige som har ork och tid att reta oss på snö,för det är inte bara jag som är trött på snön.
Idag har partiet och kommunal haft konferens om Mönsterarbetsplatser. Bra och givande på flera olika sätt. Inte minst utifrån att politiker och kommunalare får möjlighet att mötas och samtala.
Det är viktigt att vi hela tiden jobbar för förbättrade arbetsplatser för sänkt sjukfrånvaro,kvalitetsmål för omvårdnanden,använder våra resurser på bästa sätt,alla som vill jobba heltid får det och har minskat tillfälliga anställningar  med 10% inom 5 år.När detta är gjort finns säkert fler saker att göra en arbetsplats är under ständig förändring. Förövrigt tror jag att bland det som är viktigast är att alla anställda känner sig sedda och behövda. Nu tänker jag ta fredagkväll och laga till lite hällefilé. Carina

Kommentarer

Postat av: Benny Jarhall

Publicerad 2006-03-13 09:38:43

Hej Carina,
vill bara skicka två reflexioner på dina bloggar:
1. Snön och kylan
Kan du inte lämna in en motion (kanske 1:a april) om en lag mot snö och sträng kyla i mitten på mars.

Lite allvarligare nu:
2. 8 mars
Det skulle överhuvudtaget behöva forskas mera om sådana här "dolda" förtryck. Skulle gärna se mer resurser till ämnena Sociologi/Statskunskap som är inriktad på denna typ av forskning.
Jag ser fram emot den dag när internationella kvinnodagen avskaffas. Det betyder ju att då är vi verkligen jämställda!!!
Benny

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela