Carina

Några tankar från en riksdagsledamot

Inget särskilt !

Publicerad 2005-11-16 14:47:22 i Allmänt,

Idag har jag inte några speciella funderingar mer än möjligtvis om regeringens förslag vad gäller leveranssäker el och avbrottsersättning efter 12 timmar redan från 1 januari är rätt eller inte.
Jag tycker naturligtvis att hela proppen är bra ur ett konsumentperspektiv och vi borde kanske ha genomfört detta mycket tidigare vad gäller funktionskrav. Det är inte ok att människor som bor på landsbygden blir utan ström så fort det blåser kraftigt och snöar.
 Det som jag känner tvivel runt är hur arbetsmiljön blir för alla de som ska ut och arbeta praktiskt med detta i storm och snönatten. Hur blir det att vara skyddsombud under dessa omständigheter. Frågor är aldrig enkla och det som kan verka helt rätt vid första tillfället kan på resans gång förändras när många olika argument kommer med i debatten. Det är det som är demokratin i ett nötskal. Förövrigt har jag idag varit på en träff med en lärare från Sant Olofgymnasiet där de tänker genomföra en skolriksdag. Det blir intressant att följa hela detta arbete och också att få medverka när det blir utskott och debatt i maj månad Carina


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Född i arbetarklassen och fått chansen att vara med och påverka framtiden. Politik är att vilja men också makt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela